ОГЛАС - ТЕХНИЧАР ЕЛЕКТРО ОДРЖАВАЊА (м/ж)

Место рада: Љубовија
Стратешко пословно подручје Слатко и слано (СПП Слатко и слано)чини једна од водећих компанија на подручју кондиторских производа и сланих грицкалица у регији – Soko Štark d.o.o. с производним локацијама у Србији (Београд и Љубовија) и 870 запослених. На споменутим локацијама производе се катеогрије чоколадних производа, кекс и чајна пецива, вафли, флипс, слани штапићи и производи на бази пелета.
Soko Štark је део "Atlantic grupe", чија синергија је унутар великог пословног система омогућила отварање нових тржишта, јачу дистрибуцију, бољу позиционираност и пласман – што је основ даљег развоја Štarka и Grupe. Улагање у већ реномиране брендове допринеће остварењу додатне вредности и амбициозних пословних планова. Међу осталим, кроз послове перманентног технолошког унапређења ради се на сталном иновирању асортимана, праћењу и примени савремених трендова у области технологије и односа према тржишту и потрошачима. Из фабрике сваке године, као резултат праћења светских трендова и континуираног улагања у квалитет и развој, излазе производи чија је посебна одлика рецептура и технолошки процес производње.
Главна одговорност новог члана тима била би рад на пословима текућег, превентивног и интервентног одржавања машина с аспекта електро одржавања. Техничар електро одржавања обавља електро инсталатерске послове при инвестиционим радовима и о свим интервенцијама и утрошеном материјалу, као и о већим кваровима, обавештава организатора. Такође, прати исправност рада електро опреме и инстумената на машинама и спроводи процес рада у складу са захтевима система менаџмента квалитетом, безбедности хране и заштите животне средине.

Од заинтересованих кандидата очекујемо:
-Завршену Електро-техничку школу, IV степен
-Минимално 6 месеци радног искуства на сличним пословима
-Вештине утврђивања приоритета
-Самосталност и иницијативан приступ раду
-Оријентисаност при тимском раду.

Више информација на: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=401&company=atlanticgr&username