ЖЕНСКА ПИОНИРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПУТУЈЕ НА ФИБА ТУРНИР У СЛОВЕНИЈУ, НА СПИСКУ И ТАМАРА ЈАНКОВИЋ ИЗ ЉУБОВИЈЕ

Женска пионирска репрезентација Србије, девојчице рођене 2003. године и млађе, учествоваће у Словен Градецу од 16. до 19. августа на турниру под покривитељством ФИБА. Наше пионирке играће у групи А са селекцијама Хрватске, Пољске и Италије, док ће у групи Б бити домаћин Словенија, Мађарска, Украјина и Израел.
Тренер пионирки Дејан Мудреша очекује да његове изабранице пруже максимум на сваком мечу и на што бољи начин репрезентују нашу кошарку.
– Били смо током овог лета на припремама у Караташу, а пре одласка у Словенију одржали смо шест тренинга у Београду. За све ове талентоване играчице биће ово прво међународно искуство. На њима је да се докажу, јер ће неке од њих следеће године конкурисати за кадетску селекцију. Не знамо пуно о противницима, желимо да одиграмо што боље и представимо се у што бољем светлу – истакао је тренер Дејан Мудреша.
За пионирску селекцију Србије на шампионату у Словенији наступаће следеће кошаркашице: Тамара Јанковић (Љубовија), Ања Буквић (Партизан), Богдана Недељков (Тител), Ивана Жигић (Радивој Кораћ), Милица Секулић (Лозница), Ива Илић (Студент Ниш), Ива Кецман (Челарево), Марина Мрчетић (Рума 92), Невенка Росић (Радивој Кораћ), Анђела Матић (Дуга Шабац), Јована Боричић (Тител) и Андријана Ђоковић (Партизан).
Тренер је Дејан Мудреша, а помоћни тренер Вук Степановић.


Highslide JS
ЖЕНСКА ПИОНИРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПУТУЈЕ НА ФИБА ТУРНИР У СЛОВЕНИЈУ, НА СПИСКУ И ТАМАРА ЈАНКОВИЋ ИЗ ЉУБОВИЈЕ