Пролећни хуманитарни фестивал

У дворишту Средње школе "Вук Караџић", у сарадњи са Канцеларијом за младе, Ученички парламент организује хуманитарну акцију са циљем прикупљања финансијских средстава за Василију Радановић, која болује од Синдрома кратког црева и конзумира посебну врсту хране.
Акција садржи различите садржаје, како за млађу децу, тако и за оне који су заинтересовани да се упишу код нас.

Ток манифестације (акције):
На самом почетку, водитељ ће се обратити речима добродошлице и упутити у садржај манифестације.
Након тога, отпочиње свирка која ће трајати све време догађаја. У позадини, пуштаћемо промотивни снимак школе.
У целом дворишту, на креативним ученичким штандовима поклањаће се различити предмети које су су ученици припремили (старе књиге, ликовни радови, постери, старе улазнице, оригами, играчке,...).
На теренима ће се, у зависности од пријављених екипа, одржати турнир у баскету, али и час у трајању 30-45 минута (који ће одржати наши ученици) за младе почетнике.
У дворишту ће се одржати и турнир у стоном тенису и, исто тако, час за младе. У склопу програма, биће одржан час глуме за најмлађе, као и исцртавање на лицу и писање кредама по бетону. У сарадњи са обдаништем "Полетарац", направићемо неку врсту мањег маскенбала.
Ученици ће осликавати мурал на зиду школе уз стручну помоћ.
Акцији су се одазвали чланови љубовијског рафтинг клуба, као и чланови Аматерског позоришта "Александар Јоковић" из Љубовије где ће предочити предности онога чиме се баве.
ПОЗИВАМО СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ГРАЂАНЕ, КАО И СВА ПРЕДУЗЕЋА, ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ НАШОЈ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ И ДАЈУ СВОЈ ДОПРИНОС ДА ЗАЈЕДНО УЧИНИМО ЈЕДАН ЖИВОТ ЛЕПШИМ.