Студентска мрежа "Подриње" поново почиње са радом

Млади студенти из општина које припадају Подрињу као и сви млади људи имаће од ове године прилику да свој положај, своје захтеве и идеје реализују преко организације Студентска Мрежа "Подриње".
Студентска мрежа "Подриње" је организација која се бави студентима који живе или су живели на територији Подриња и на модеран начин прилази њиховим проблемима са којима се сусрећу током студирања и после завршетка студија. Такође СМП, настоји да у свој рад укључи све младе људе, како би на једном месту заједнички утицали на формирање омладинске политке на нивоу Подриња.
Водећи се тим циљем, Студентска мрежа "Подриње" окупила је тим који чине млади људи, који су дуго у омладинској политици, имају искуства у раду са младима, добитници су више награда и признања од стране надлежних институција и спремни су да подигну ову организацију на највиши ниво.
- Планирамо да се бавимо проблемима са којима се суочавају студенти који долазе са територије општина које припадају Подрињу при наставку свог школовања у неком од већих градова, као и уопштено проблемима младих људи у Подрињу (младих пољопривредника, младих радника, младих незапослених... ) - изјавила је Јелена Гајић, председник УО Студентске мреже "Подриње".
Представници ове организације најављују конференцију за медије која ће бити одржана средином новембра у Бањи Ковиљачи .